Tokat Adalet Meslek Yüksekokulu ilk online toplantısı 22.03.2020 tarihinde 14.00 da Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilmiş olup uygulama öğretim görevlilerine tanıtılmıştır. Alınan kararlar şu şekildedir ; 1- Yüksekokul derslerinin Zoom uygulaması üzerinden canlı olarak yapılması, 2-Canlı ders takvimi hususunda 2. Dönem ders programlarının aynı şekilde geçerli olması 3- Canlı derslerle ilgili olarak öğrencilerle Moodle üzerinden iletişim kurulması. 4-Ders videolarının ders kodu ders aldı ve akademik haftası ile birlikte uzaktan eğitim portalına yüklenmesi.

•  7 Nisan 2020 Salı