Yüksekokulumuzdan Tokat T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna Ziyaret

•  29 Ağustos 2019 Perşembe

Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Tahsin İLHAN, Tokat T Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmail KARAKÜLAH’ı makamında ziyaret etti. Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı ve Hukuk Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Şerife İlkcan YILMAZ, Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Esra ORUÇ, Yüksekokul Sekreterimiz Kürşat ELLİDOKUZOĞLU ile  Ceza İnfaz Kurumu Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Mehmet AKPINARLI da ziyarette hazır bulundular.

Üniversitemiz ile Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü arasında yapılan Yüksekokulumuz Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programını kapsayan protokol hakkında ve işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Tahsin İLHAN, yeni görevinden dolayı Kurum Müdürü İsmail KARAKÜLAH’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Cezaevinin işleyişi, tanıtımı hususunda bilgiler aktaran Kurum Müdürü İsmail KARAKÜLAH da bu ziyaretten dolayı memnuniyetini iletip, işbirliği noktasında her türlü desteği vereceklerini ifade etti.